De website die je aan het werk zet

2-header-binck site
Project Website Binck

Maak kennis met Binck, een uitzendbureau met een groot sociaal hart en een scherp oog voor vakmanschap. De website helpt ze om iedere dag mensen aan het werk te zetten.

De opdracht

Binck is een jong, gedreven uitzendbureau in Den Haag. Ze leveren betrouwbaar personeel voor o.a. bouw- en verkeersprojecten in de hele randstad. Wie wil werken maar de papieren mist, krijgt een in-house opleiding van Binck. En dat werkt: Binck groeit hard.

Binck wil de communicatie op orde hebben. Het bedrijf heeft grote ambities en dus behoefte aan een identiteit met karakter en een professionele website. In plaats van een dertien-in-een-dozijn WordPress thema wil Binck een onderscheidende website die het ánders doet dan de concurrent. Wij ontwerpen en ontwikkelen een website met vacatures, inspirerende artikelen maar vooral… met lef.

1-s-binck site
2-s binck site
3-s binck site

De site van Binck werkt. Voor vakmensen die werk zoeken, en voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een uitzendbureau met lef.

Voor de vakmensen

De website van Binck sluit nauw aan bij de identiteit en huisstijl. Niet de organisatie, maar de vakmensen staan centraal. Zij zijn de belangrijkste doelgroep van de site, en we willen hen enthousiast maken. Dus zie je op de site échte portretten, ook van het Binck-team, en staat het online magazine vol informele blogs en vlogs van de bouwplaats (en daarbuiten).

De navigatie is eenvoudig en we hebben de structuur bewust “lekker plat” gehouden. Want praatjes vullen geen gaatjes. Verdiepende content en cruciale zoektermen geven we een plek op doorklikpagina’s, voor de liefhebber (en zoekmachine).

4-w binck site

Wordpress

Via WordPress kan Binck zelf alle content (inclusief vacatures, aanmeldingen en magazine-content) beheren. In plaats van een bestaand thema heeft Binck nu een uniek ontwerp, dat beter bij het bedrijf én de doelgroep past. Regelmatig werken we samen aan verbeteringen en uitbreidingen van de site. Handen uit de mouwen, dat geldt op de bouwplaats – maar vaak ook in de ontwerpstudio.

5-w binck site

Laat Gusmanson je huisstijl of website verbouwen. 👷‍♂️ Veiligheidshelm optioneel.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag