Ontwerpers tussen de pioenen

Communicatiemiddelen voor My Peony Sociey
Project My Peony Society

Als het pioenenvirus je te grazen neemt wil je nooit meer iets anders. Kunnen we over meepraten. We maakten de website, het magazine en meer voor My Peony Society.

Het project

De pioen, weet de kenner, is een glamoureuze celebrity in de bloemenwereld. My Peony Society is het verbond van uitzonderlijke kwekers die met elkaar de beste pioenen kweken, met klanten over de hele wereld. Daarbij hoort communicatie van wereldniveau; en daar moet je Gusmanson voor hebben.

Inspirerende verhalen op de site van My Peony Society
Interviews met kwekers, info over bloemensoorten

Een website die de wereld verovert

De bestaande huisstijl, ontwikkeld door Edenspiekermann, gebruikten we als basis voor doorontwikkeling van de verschillende uitingen. De site kreeg een nieuw CMS, maakten bestaande content weer vindbaar en schreven nieuwe content; verhalen over kwekers en soorten, in verschillende talen. Nu maakt is de site weer een logisch onderdeel van de online communicatie-strategie, waarmee we kwekers en inkopers enthousiast maken. En we blijven de site de komende tijd doorontwikkelen.

Een website voor en door pioenen-experts. Op de website van My Peony Society vind je de allerbeste kwekers, van over de hele wereld.

Bloembladeren

Het My Peony Society Magazine biedt pioenenfans (van hobbyist tot professional) de kans om door de mooiste bloemen te bladeren, en geïnspireerd te raken door de ontwikkelingen in de society. We regelden alles; ontwerp, redactie en productie. We schreven over technische innovaties, spraken met kwekers over de eerste keer dat het ‘pioenenvirus’ hen greep en kunnen het verschil tussen Bowl of Cream en Madame Claude Tain inmiddels dromen. Goed ontwerp is ook: nieuwsgierig zijn en met plezier de wereld van je opdrachtgever induiken!

My Peony Society magazine, ontwerp en copy van Gusmanson Het My Peony Society Magazine biedt inspiratie en je leest er alles over de ontwikkelingen in de society.

Het resultaat

Op Gusmanson kan je rekenen. Dus werken we de komende periode gewoon verder aan het uitbreiden van de site, de ontwikkeling van nieuwe middelen en het aanscherpen van de communicatie. We houden pas op als er in iedere huiskamer een bosje Sarah Bernhardts staat. En eerder nooit.

Lijn in je communicatie, van veilingkaartje tot magazine? 🌸 We helpen je graag!Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag