Het vakantiegevoel van Namasté Reizen

2-header3
Project Namasté Reizen

We vertaalden de persoonlijke aanpak van Namasté Reizen naar een inspirerende website met een helder doel.

De opdracht

Namasté Reizen wilde een groter publiek bereiken met hun unieke aanpak: op maat gemaakte, exclusieve reizen waarmee reizigers zelf Azië ontdekken. We werden gevraagd om een website te ontwerpen en te ontwikkelen vol inspirerende voorbeeldreizen. Die laat zien dat de medewerkers van Namasté het continent op hun duimpje kennen, goed scoort in Google en tot betere offerte-aanvragen leidt.

3-s
4-s2
5-s2

Onze oplossing

We ontwikkelden een online strategie die laat zien wat het bedrijf bijzonder maakt. Persoonlijk advies en een enthousiaste uitnodiging om de reis te maken die bij jou past: Welkom in Azië! Vanuit dat idee ontwierpen we een website en promotie-materiaal waarmee we bezoekers enthousiast maken om hun droomreis te gaan maken.

6-w2

Geboekt resultaat

De reis-experts hebben alle ruimte om over de mooiste plekjes van Azië te vertellen, en de website en het drukwerk vormen één geheel. Online hebben we de social media kanalen, de nieuwsbrief en de site op elkaar afgestemd en samen met de SEO-experts van Insyde geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het resultaat? Meer ontdekkingsreizigers in Azië, met de complimenten van Namasté Reizen!

Laat je inspireren door een responsive website of een romantische app.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag