Hello, stranger

Wij zijn Gusmanson. Professionals met een berg ervaring maar zonder gedoe.

Martijn Gussekloo, tekstschrijver en developer

Martijn Gussekloo

Zorgt dat techniek en ontwerp samenkomen. Studeerde Nederlands, werkte als journalist, houdt zich nog altijd bezig met taal: van wervende tekst tot werkende code.

Bas Breugelmans, ontwerper en merkspecialist

Bas Breugelmans

Brengt merken en doelgroepen samen en gelooft dat goed strategisch design het verschil maakt voor iedere organisatie. Specialiseert zich in merkontwikkeling en speelt bizar goed Astro Duel.

Bas Janson, ontwerper en interactie-expert

Bas Janson

Weet waar je op gaat klikken en zorgt dat het dan precies werkt zoals je denkt dat het moet werken. UX-expert en grafisch ontwerper met strategisch inzicht. Werkte als lead designer in internationale teams.

Ons verhaal

Is het grootste bureau altijd het beste bureau? Wij denken van niet. Gusmanson bestaat uit drie ervaren creatieven met heel verschillende achtergronden en expertises die elkaar aanvullen. We werken waar nodig samen met een vast netwerk developers, designers en fotografen.

We zijn onafhankelijk, houden van korte lijntjes, begrijpen onze opdrachtgevers en maken websites, apps en merken die supergebruiksvriendelijk zijn.

Onze opdrachtgevers zijn heel op hun beurt heel gevarieerd, van grote organisaties tot aanstormende start-ups. Om je een indruk te geven van de organisaties waarvoor we werken kan je eens door ons portfolio bladeren.

Samengevat: we helpen je de wereld te veroveren!

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag